Tuesday, April 16, 2013

Tuisgemaakte paneer

Homemade Paneer

Paneer is 'n kaas wat baie gewild in Indië met albei vegetariërs en nie-vegetariërs gelyk is. Dis 'n goeie bron van proteïen en maklik om te maak. Hier is die resep wat ek gebruik het.

Een voordeel van tuisgemaakte paneer is die prys, 24oz vir $3 vs. 14oz vir $5. 'n Ander voordeel is dat jy kan speserye aan die dikmelk voeg direk vir ekstra geur. Ek het mostertsade en fenegriekblare gebruik.





Die finale gereg - Kadhai Paneer (Indiese kaas met pikante tamatiesous) / The final dish - Kadhai Paneer (Indian cheese with spicy tomato sauce)


Paneer is a cheese that's very popular in India with both vegetarians and non-vegetarians alike. It's a good source of protein and easy to make. Here's the recipe I used.

One advantage of homemade paneer is the price, 24oz for $3 vs. 14oz for $5. Another advantage is that you can add spices directly to the curds for extra flavor. I used mustard seeds and fenugreek leaves.

No comments: